fbpx

Podcast afl. 9 – Persoonlijk Leiderschap met Stan Dannijs

In deze nieuwe podcast aflevering over Persoonlijk Leiderschap interview ik Stan Dannijs, een ondernemer die alles op zijn eigen manier doet, over persoonlijke leiderschap. Wat is persoonlijk leiderschap? Wat houdt het in? Hoe ga je om met fouten? Hoe neem je verantwoordelijkheid voor je eigen keuzes? En wat is het verschil tussen hoe mannen en vrouwen persoonlijk leiderschap aanpakken?

Persoonlijk leiderschap is een van de essentiële onderdelen die je als zelfstandig ondernemer zeker nodig hebt om succesvol te worden.

Ik interview Stan omdat hij zaken op zijn eigen manier aanpakt, precies weet hoe je je verantwoordelijkheid neemt over je keuzes en je leven. Maar ook inspireert hij andere ondernemers op dagelijkse basis door middel van zijn Youtube Kanaal video’s en Instagram posts. Hij maakt motivational video’s & biedt instagram cursussen aan om succesvoller op Instagram te worden.

Stan kun je vinden via de volgende kanalen:

Stan Dannijs op Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCko0Ipvn0mclZkI1wXaaELA

Stan’s Instagram: https://www.instagram.com/stan_dannijs/

Ik hoop dat je onze samenwerking voor deze podcast leuk vindt, let me know via een DM op instagram!