REVIEWS

Dit zeggen andere vrouwen over coaching bij mij

“Lotje liet me zien dat er zoveel sales kansen zijn. Opeens kwamen er klanten vanuit allerlei kanten naar me toe. Met de hoogste omzet uit mijn eigen diensten tot nu toe. En voor mij nog belangrijker: ik heb de fun in sales vonden!”
Lisette Molenaar
Communicatiestrateeg
“Het programma heeft mij uit mijn comfort zone gehaald. Om echt anders tegen sales aan te kijken,meer vanuit min hart en met zachtheid. Hoe kan ik mijn klanten met een positief vibe aantrekken zodat ik deze klanten kan helpen in hun journey maar ook dat ik zelf energie krijg van deze klanten. De persoonlijke betrokkenheid van Lotje vond ik heel fijn, vaak via Voxer en ook in de 1-op-1 sessies. Zij is echt geïnteresseerd in wie ik ben, wat mij drijft en hoe ik mijn persoonlijkheid kan inbrengen in mijn sales. Dat maakt dat het voor mij als een programma voelt dat echt voor mij gemaakt is.”
Elian Vermeulen
Change manager & Purpose Coach
"Ik doe veel B2B verkoop voor mijn consultancy bedrijf. Aanvankelijk probeerde ik wat willekeurige technieken om prospects te bereiken, maar geen enkele werkte. Ik vroeg Lotje om hulp. Lotje slaagde erin om mijn blinde vlekken bloot te leggen, ontdekte wat ik beter kon doen en gaf veel echt waardevol en praktisch advies dat ik gemakkelijk kon toepassen.
In de daaropvolgende dagen kreeg ik niet alleen drie prospects met een hoge omzet te pakken, maar ik zette ze ook daadwerkelijk om in warme leads! Lotje's aanpak is persoonlijk, waardegericht en resultaatgericht. Bedankt Lotje!"
stella ter steeg
Stella Ter Steeg
Cultural Transformation Consultant & Empowerment Coach
“Ik vroeg Lotje om hulp omdat ik een nieuwe dienst had waarin ik mezelf wilde uitdagen met de verkopen. We zijn een maand samen aan de slag gegaan. Ze gaf mij via Voxer en in onze 1-op-1 calls goede tips, gevraagd én ongevraagd.
Haar snelle schakelen, goede ideeën en easy to follow roadmaps zijn een gouden combinatie.”
Mariska Van Dijk
Anti-sabotage Mentor
"April is al mijn beste maand ever zowel op het gebied van behandelingen als verkoop van verzorgingsproducten. Jouw enthousiasme, energie en "Maak van april jouw beste maand ooit" hebben prachtige resultaten opgeleverd. Dank je wel! 💖👌🏼💫 You are amazing!"
Evelien Denys
Schoonheidsinstituut Beauveline
Ik ben het coachings programma aangegaan met Lotje omdat ik zo in een korte periode veel helder zou krijgen. Ik was nog erg zoekende in hoe ik mijn bedrijf neer kon zetten. Met behulp van de coachingsessies en de opdrachten heb ik onder andere doelen gesteld, social media strategie bepaald, prijsbepaling gedaan en mijn boodschap bepaald. Ik heb het contact met Lotje als erg fijn ervaren, ze zegt waar het op staat op een heel eigen manier. Al met al een aanrader voor iedereen die handvatten kan gebruiken om het meeste uit de verkoop van je dienst te halen!
Suzanne Graansma
GrIP Organizing
Ik was op zoek naar iemand die mijn bedrijf onafhankelijk kon bekijken en mij advies kon geven over marketing en de communicatie naar mijn klanten toe. Dit is precies wat Lotje aanbiedt. Ze heeft kennis van marketing en gekeken op welke gebieden mijn bedrijf kon groeien en waar nog winst te behalen valt. Ik heb nu een planning om financiële doelen beter haalbaar te maken. De coaching van lotje heeft mij veel rust gegeven voor het aankomende jaar, zodat ik beter weet waar ik nu precies mee bezig ben voor de lange termijn. Hierdoor worden ook rustigere periodes goed benut en niet gevuld met onzekerheid.
Carlijn Evers
Sign Your Design
"De sessies met Lotje hebben mij duidelijke handvaten gegeven om vervolgstappen te zetten op SEO vlak, social media én om meer strategisch te werk te gaan. Heel fijn! Want deze factoren zijn een belangrijke basis om online draagvlak te krijgen voor mij als lifestyle fotograaf. Lotje is supergoed in haar voorbereiding, duidelijk in wat ze je wil vertellen en staat open voor al je vragen. Dit maakte de sessies voor mij heel toegankelijk en ik kan echt met concrete stappen – toegespitst op mijn eigen business – aan de slag! Dankjewel Lotje."
Marly Martens
Studio1412
"Ik heb de hulp van Lotje / Schop naar de Top ingeschakeld om te helpen de online activiteiten van mijn bedrijf te analyseren en op basis van deze bevindingen een online plan te maken voor de toekomst. Lotje neemt echt de tijd om alles te bespreken, maar omdat ze heel gestructureerd werkt weet ze makkelijk tot de kern van het probleem te komen.
Ik weet nu waar ik me op moet focussen en heb diverse concrete tips en tricks gekregen om mijn social media activiteiten te optimaliseren. Dat was mezelf niet gelukt kortom, ik ben heel blij met de hulp van Lotje!"
Chantal Assinck
Mucking Afazing
"Zelf had ik een vaag idee van wat ik zou moeten doen om mijn bedrijf weer de juiste richting op te sturen. Maar Lotje heeft me enorm geholpen door er met een frisse, kundige blik naar te kijken. Ik voelde me meteen bij haar op mijn gemak en kon ik alle ins en out van mijn bedrijf, dat toch als zzp-er nauw samenhangt met je persoonlijkheid, met haar delen. Ze kreeg het voor elkaar om al in paar sessies heel helder te krijgen waar ik heen wil en wat ik moet doen om dit te bereiken. Nu heb ik hele concrete stappen waar ik mee aan de slag kan. Daar ben ik haar heel erg dankbaar voor! "
Mees Hurkmans
Meesderwerk