Hi ondernemer - mijn naam is Lotje Euser, aangenaam!

Ooit dacht ik dat je alleen TOPresultaten kon behalen met hard werken, veel verantwoordelijkheid, veel uren maken en veel drukte. Nu weet ik beter.

Als business coach help ik je geweldige resultaten te behalen vanuit plezier en ontspanning. Ook help ik je zelftwijfel te elimineren en volledig op je eigen intuïtie te vertrouwen om tot TOPresultaten te komen.

Ambitieus en creatief was ik al vanaf mijn opleiding communicatie toen ik prijzen won zoals de Youthbattle prijs van het RIVM en “Meest Creatieve Concept” voor de VPRO.

Op mijn 19e startte ik mijn eerste bedrijf. Ik heb veel gewerkt met start-ups, hielp bedrijven social mediastrategieën en sales en -marketingstrategieën op te zetten. Ondernemersdrive zit dus echt in mijn bloed!

Ik werkte altijd hard, ben een (herstellende) streber, maakte altijd meer uren dan anderen, behaalde vaak betere resultaten dan anderen en het kostte me uiteindelijk burn-out om te begrijpen dat succes niet door altijd maar alleen hard werken komt.

Soms moet je juist zaken loslaten om ruimte voor groei te creëren. Juist omdat je alles kunt doen, betekent dit niet dat je dit ook móet doen. 

Als jij ook ontdekt hoe je plezier maakt in je werk en vanuit ontspanning geweldige resultaten kunt bereiken, dan kom je tot je ware succes!

Let’s Go! 

"In elke vrouw schuilt een TOPvrouw"

– Lotje Euser, Business coach Schop naar de Top

Expertise & Ervaring

 • The future is female
  Ik heb een groot deel van mijn carrière in Finance en IT gewerkt, daardoor weet ik hoeveel ruimte er nog is voor vrouwen om door te groeien naar de top.
 • Sales en Marketing strategie
  Door mijn jarenlange ervaring in sales en marketing heb ik 500+ deals binnengesleept en wil ik andere vrouwen hierbij helpen. Een sterke strategie maakt het makkelijker om deals binnen te halen voor je business, kansen te pakken en door te groeien met je carrière.
 • Waarde-creatie als driver
  Are you worth it? Alhoewel veel ondernemers denken dat hun producten en diensten het belangrijkst zijn, weet ik dat het belangrijker is dat je waarde creëert en dit slim in de markt zet.
 • Ondernemen vanuit een ontspannen gevoel
  Mijn doel is om jou te helpen om tot geweldige resultaten te komen op een manier die jij heel je leven kunt volhouden. Vanuit ontspanning slim leren werken, in plaats van alleen maar harder te werken. I learned it the hard way, en ik wil dit bij jou voorkomen.
 • Vertrouwen & plezier
  Vertrouw op je intuïtie en je eigen talenten! Dat is dan ook het grootste uitgangspunt van Schop naar de Top; focus op de gebieden waar jouw talenten liggen om snel door te breken. Dan krijg je zoveel meer voldoening en plezier.


Wat drijft mij?

Ik krijg een enorme kick als ondernemende talenten door de juiste hulp doorkrijgen wat ze moeten doen om hun doelen te bereiken. Coaching is daarvoor de perfecte katalysator.

Als coach wil ik andere ondernemers helpen om meer geld te verdienen door te doen waar zij het allerbeste in zijn. De Top wacht op ons allemaal!

Waar wacht jij nog op?

Let's get social on The Gram

Over Schop naar de Top

Missie

Het is de missie van Schop naar de Top om vrouwen te empoweren, te inspireren en motiveren en gericht naar de Top te helpen.

Visie

In elke vrouw schuilt een TOPvrouw.

Coaching Topics

Sales & Marketing strategie, Prominente Positionering, Social media, Business groei, Persoonlijk leiderschap.