TRAINING

Voor bedrijven die ambitie voor de top hebben.

Er valt altijd meer te halen uit de talenten binnen je bedrijf

Ik help bedrijven meer uit hun human capital te halen door hun talentvolle medewerkers te trainen en coachen op sales en leiderschap.

lotje euser business coach
lotje euser schop naar de top

"Oké, ik heb interesse. What's next?"

We starten met een online kennismakingsgesprek om jouw wensen en uitdagingen te bespreken. Als blijkt dat ik precies in huis heb wat jij zoekt, maak ik een voorstel dat perfect aansluit op jouw wensen.

AANBOD

vrouwelijke sales

TOP SALES

Sales is de kern van elk bedrijf. Alles is sales. Van het meekrijgen van je medewerkers voor verandering tot aan het pitchen voor je klanten. Empowered sales betekent: mensen in hun waarde laten en bekrachtigen om hun eigen geïnformeerde keuzes te maken. Ik geef trainingen op de volgende gebieden:

  • Customer Journey
  • Assertieve klant communicatie
  • Sales Pitching & Calls
  • Optimale alignment tussen sales & marketing teams

VROUWELIJK LEIDERSCHAP

Nieuw leiderschap gaat niet over top-down communicatie. Het gaat over ownership nemen en leading by example. 

Ik geef verschillende trainingen op het gebied van vrouwelijk leiderschap:

  • Boundary setting en zelfvertrouwen
  • Vrouwelijk leiderschap
  • Stress preventie & burnout
nieuw leiderschap

Meer weten?

Wat anderen zeggen...

Het programma heeft mij uit mijn comfort zone gehaald. Om echt anders tegen sales aan te kijken, meer vanuit mijn hart en met zachtheid.

De persoonlijke betrokkenheid van Lotje vond ik heel fijn, vaak via Voxer en ook in de 1-op-1 sessies. Zij is echt geïnteresseerd in wie ik ben, wat mij drijft en hoe ik mijn persoonlijkheid kan inbrengen in mijn sales. Dat maakt dat het voor mij als een programma voelt dat echt voor mij gemaakt is.”

“Ik doe veel B2B verkoop voor mijn consultancy bedrijf. Aanvankelijk probeerde ik wat willekeurige technieken om prospects te bereiken, maar geen enkele werkte. Ik vroeg Lotje om hulp. Ze slaagde erin om mijn blinde vlekken bloot te leggen, ontdekte wat ik beter kon doen en gaf ze veel echt waardevol en praktisch advies dat ik gemakkelijk kon toepassen.

In de daaropvolgende dagen kreeg ik niet alleen drie prospects met een hoge omzet te pakken, maar ik zette ze ook daadwerkelijk om in warme leads! Lotje’s aanpak is persoonlijk, waardegericht en resultaatgericht.”

“Ik vroeg Lotje om hulp omdat ik een nieuwe dienst had waarin ik mezelf wilde uitdagen met de verkopen. We zijn een maand samen aan de slag gegaan. Ze gaf mij tijdens de sessies goede tips, gevraagd én ongevraagd. Haar snelle schakelen, goede ideeën en easy to follow roadmaps zijn een gouden combinatie.”