fbpx

Waarom coaching speciaal voor vrouwen?

Waarom coaching speciaal voor vrouwen? Omdat ik geloof dat er een TOPvrouw in iedere vrouw schuilt. Het is mijn missie om meer vrouwen naar de top te helpen. Schop naar de Top is coaching voor businessvrouwen, multi-talenten, creatievelingen en pioniers. 

Ik wil een doelgroep coachen waarvan ik de uitdagingen herken en zelf ook heb meegemaakt. Ik heb in de financiële wereld gewerkt en in de IT maar ook bedrijven geholpen met hun sales en marketingstrategie. Vanuit die ervaringen wil ik andere vrouwen helpen naar de top omdat ik weet dat ze meer in huis hebben dan zij zelf denken.

Hoeveel vrouwen vragen zich niet af hoe zij hogerop kunnen komen? Hoe zij kunnen doorgroeien? Hoe zij meer gebruik kunnen maken van hun kwaliteiten? En hoe zij meer erkend worden voor hun prestaties?

Nog steeds bekleden meer mannen dan vrouwen topfuncties, tijd voor verandering! Iedere vrouw moet zich empowered voelen om ook een sprint in te zetten naar de top. Inspiratie werkt als de beste katalysator voor resultaat. Vrouwen mogen elkaar meer inspireren en motiveren met hun eigen ervaringen.

Daarom coach ik vrouwen, want er is nog plek genoeg aan de top voor ons allemaal.

"Veel vrouwen denken dat het leven of-of is. Ik denk liever vanuit én-én."

Je hoeft als talentvolle vrouw niet te kiezen tussen een geweldige carrière én een prachtig gezinsleven. Je kunt een geweldige daadkrachtige leider zijn én tegelijkertijd empathisch.

Verantwoordelijkheid  nemen is belangrijk maar soms moet je ook de controle durven loslaten. Ja perfectionist, ik kijk ook naar jou met een knipoog!

Je hoeft niet alles zelf uit te vinden. Samen ga je sneller. Ik wil dat jij vanuit ontspanning en plezier resultaten bereikt. Rust vinden voor groei is van groot belang om die top te bereiken.

Of je nu ondernemer bent of een carrière in het bedrijfsleven opbouwt; ik help je te focussen op je kwaliteiten en ontwikkeling met als resultaat dat jij ruimte creëert en krijgt voor jouw groei. Want je kunt nog veel verder komen dan je denkt.

Als coach help ik hogeropgeleide vrouwen, carrièrevrouwen, vrouwelijke ondernemers en andere topvrouwen in wording.

Ik help vrouwen om hun belemmerende gedachten te identificeren en te focussen op hun kwaliteiten om de top te bereiken.

Waar wacht je nog op? Boek een intakegesprek in voor coaching om jouw weg naar de top te starten. Of bekijk hier de coachingopties.